Editorial independiente dedicada a la edición de libros de literatura de todos los tiempos en euskera y castellano.

meettok Tejería 16, 20012 Donostia - San Sebastián tel. 943 298 004

autores

Joan Margarit i Consarnau

Joan Margarit i Consarnau

1938

Sanaüja (La Segarra, Lleida)
Hainbat hizkuntzetara itzulita dago bere lan poetikoa.
Bere ibilbidean sari batzuk eskuratu ditu.

bibliografía

  • Estació de França (1999)
  • Joana (2002)
  • El primer frío: Poesía 1975-1995(2004)
  • Càlcul d’estructures (2005)
  • Casa de Misericòrdia (2007)
  • Misteriosament Feliç(2009)

bibliografía meettok

suscríbete gratis RSS